Alpe d'HuZes/Mathijs Douwe Team

Ter nagedachtenis aan Mathijs, 18 mei 2008 op tien-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor.





vrijdag, april 13, 2007

Zomervakantie 2006

Zoals een aantal mensen bekend vieren wij nu zomervakantie 2006 in Gran Canaria. Kan het niet laten en heb even de computer in de hal van het hotel gehuurd. Het is hier vrijdag 12.45 uur en L., Mathijs en Fredrieke zijn naar een dierentuin. Had ik niet veel zin in. Het is er helaas vandaag wel het weer voor: veel bewolking. In NL is het warmer dan hier!!! lezen we.

Het is een erg mooi hotel. Ook een mooi zwembad, precies volgens de plaatjes. De bungalow is ook prachtig. Alles er op en er aan en met mooi uitzicht op de groene (elke nacht sproeien) tuin. Mathijs en Fredrieke hebben het naar hun zin. Er is een recreatieteam dat 3 x daags een programma van 1,5 uur heeft waar ze graag naar toe gaan. De rest van de dag liggen ze in het zwembad.

Maar buiten het hotel.... is het vreselijk. Hebben erg onze best gedaan maar een spaans restaurant is hier in de verre omgeving niet te vinden. Alle restaurants lijken op elkaar. Sterker nog, ze hebben vaak dezelfde kaart. Alleen de naam van het restaurant boveaan de kaart verschilt. Gisteren maar gegeten bij (overvolle!!) cafe ´Henny en Jan´ (....). Saté van de haas en ondertussen naar voetbal (AZ-Bremen) kijkend.
Mathijs verheugt zich erg op vanavond. Zelfde café en dan Ajax- NAC...