Alpe d'HuZes/Mathijs Douwe Team

Ter nagedachtenis aan Mathijs, 18 mei 2008 op tien-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor.





dinsdag, mei 27, 2008

Inmiddels hebben wij veel mooie reacties op de uitvaartdienst van Mathijs gehad. Wij hebben het erg gewaardeerd dat zoveel mensen naar deze dienst zijn gekomen. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. Veel mensen hebben ons geholpen. Vooraf en tijdens de dienst. Hen willen wij bijzonder bedanken.

Wij hebben veel kaarten gekregen, ongelofelijk. Van bekenden en onbekenden. Van opa’s en oma’s van kinderen die Mathijs hebben gekend. Van buren en familieleden van kennissen. Van klasgenootjes en hun ouders. Van (oud-)collega’s, etc, etc. Daarbij opgeteld de mooie teksten op de in de kerk geschreven afscheidskaartjes, de tientallen mailtjes en de boodschappen in het door de school geopende condoleanceregister op internet leidt er toe dat er opgeteld ruim 700 reacties zijn. Het mag duidelijk zijn, het is voor onmogelijk om iedereen daar persoonlijk voor te bedanken. Via deze weg: heel erg bedankt voor jullie aandacht voor ons in deze dagen.


Aan het einde van de uitvaartdienst is er gecollecteerd voor Stichting Doe een wens. In de dienst is meer dan € 1.700 opgehaald. Ongelofelijk veel geld voor dit goede doel. Dit samen met Mathijs zijn spaargeld en een bedrag van ons betekent dat wij 2.500 euro kunnen overmaken op de rekening van Doe een wens. Maar net vandaag is David nog 6 euro komen brengen (van zijn ouders kreeg hij afgelopen zaterdag 1 euro per gemaakt doelpunt, met zijn eigen zakgeld verdubbeld), dat maakt € 2.506 voor Doe een wens.

Maar dat is nog niet alles. Mathijs zijn voetbalclub, de Buitenboys, maakt ook € 1.000 over naar stichting Doe een wens. Dat maakt dat de totale opbrengst van de collecte op € 3.506 komt! Daar kunnen weer mooie activiteiten voor zieke kinderen voor worden georganiseerd. Voor wie nog geld wil storten, dit kan op bankrekening 36.60.21.222 ten name van de Doe Een Wens Stichting Nederland in Woerden onder vermelding van ‘Mathijs’. Zie voor verdere informatie www.doeeenwens.nl