Alpe d'HuZes/Mathijs Douwe Team

Ter nagedachtenis aan Mathijs, 18 mei 2008 op tien-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor.





zaterdag, maart 17, 2007

10.647 euro voor Kika !




Vandaag is de gift van de Buitenboys aan KiKa overhandigd. Zoals bekend is er na de inbraak in het clubgebouw van de Buitenboys twee weken geleden veel gebeurd. Door de toen ontstane publiciteit is er een groot bedrag binnengekomen. De destijds ingezamelde 750 euro is aangegroeid tot 10.647 euro!
Samen met zijn collegaspelertjes van de F9 mocht Mathijs vandaag het geld namens de Buitenboys overhandigen aan een vertegenwoordiger van KiKa. De pers was opnieuw aanwezig: omroep Flevoland (www.omroepflevoland.nl, op mijn computer moet je met rechtermuisknop op kika.wma of kika.asf klikken en dan op 'koppeling in externe applicatie openen' om beeld/geluidsitem te starten), Hart van Nederland,lokale bladen en de Telegraaf. Twee cameraploegen en 5 persfotografen. Het was zo dringen dat Mathijs als een echte ster achter een tafel moest gaan staan om alle pers de kans te geven een mooi plaatje te schieten.

Inmiddels is er ook een leuk verslagje van de ontmoeting Klaas Jan Huntelaar - Mathijs te zien op de KiKa-site: www.kika.nl (zie ook link links op deze pagina). Er is inmiddels al 1.275 euro (!) geboden op het door Huntelaar en Mathijs beschilderde fietsje (klik op internetveiling).