Alpe d'HuZes/Mathijs Douwe Team

Ter nagedachtenis aan Mathijs, 18 mei 2008 op tien-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor.





vrijdag, mei 22, 2009

Bericht van Henrico


Hallo Liesbeth,Niek en Fredrieke,

Een jaar zonder Mathijs is nooit een jaar zonder Mathijs geweest. En de komende jaren zullen ook nooit zonder Mathijs zijn. MATHIJS je blijft altijd in onze gedachten. Je foto staat op het tafeltje in onze woonkamer naast nog twee kanjers die wij ook nooit zullen vergeten.
Mathijs wat zul jij trots zijn geweest op alle mensen die niet zonder je kunnen. Vooral ook de jongens van jou voetbalclub De Buitenboys. Wat een geweldig toernooi is er gisteren gespeeld. En dan nog wel het Mathijs Douwe Toernooi.
Je mag ook trots zijn op je ouders.Zij missen je nog elke dag.
En dan je zus. Ook een kanjer, die jou steeds meer gaat missen.
Hidde dacht een paar weken geleden al dat je bij ons in de straat woonde. Zo voelt het ook. Je bent zo dicht bij ons. En ik beloof je van hier beneden dat dat ook zo zal blijven. Wij zullen er voor je ouders en zus zijn en proberen een leven op te bouwen zonder jouw aanwezigheid. Maar altijd in onze gedachten aanwezig.
Want onrecht vond je niet leuk. En de aarde verpesten met onnodige energie had ook hoge priotiteit.
Vanaf morgen zal de weblog niet meer in de lucht zijn met nieuwe items. Ik zal het gaan missen. Bijna elke dag keek ik er nog op. Dit gaf ook het gevoel dat wij nog dicht bij elkaar waren.
Nou jongen, doe boven al mijn dierbare kanjers de groeten. En laat FC Twente en Ajax er boven een mooie wedstrijd van maken.

groet,

Henrico